Creatief Atelier Jerhil Art

donderdagen van 19u30 tot 21u30 Brushletters - Basis

Lijkt het jou een leuk idee om brushletters te kunnen tekenen. Schrijf je dan snel in voor de workshop: brushletters basis oefenen. Samen bereiden we ons oefenblad voor en leer je de basistechnieken voor het vormen van de letters.

Cursusduur: 2 uur

Kostprijs:  50€  incl. btw

Inbegrepen: lesgeld, gebruik van al het nodige materiaal, mooi kwalitatief starterspakket t.w.v. 15€

Inschrijven kan via contactformulier

Woensdagen telkens van 19u30 tot 21u30 Kalligrafie: Unciaal schrift

Woorden die je zelf schrijft, recht uit het hart, gemaakt op een bepaald moment in je leven…dit geeft toch een hele andere boodschap mee…zowel voor diegene die het maakt, als diegene die het mag ontvangen! De rust en voldoening die je ervaart bij het vormen van sierlijke letters en woorden geven een heerlijk gevoel van bevrijding. Wil je graag de basistechnieken aanleren van het unciaal schrift en schoonschrift, dan biedt deze workshop jou de ideale mogelijkheid. Naarmate je oefent en vordert zal je sowieso je eigen stijl gaan ontwikkelen.

Cursusduur: 2 lessen van elk 2 uur

Kostprijs: 80€ incl. btw

Inbegrepen:  mooi uitgewerkte en uitgebreide syllabus van het unciaal schrift en werkboek, lesgeld, gebruik van al het nodige materiaal.

Inschrijven kan via het contactformulier

Donderdagen van 19u30 tot 21u30 Letters versieren - technieken 1

De eerste letter van een woord of gewoon de eerste letter van een naam, heel kleurrijk en creatief invullen. Dit leer je in de cursus ‘letters versieren’. Inkleuren met potloden, inkleuren met aquarel en afwerking met bladgoud of zilver komt allemaal uitgebreid aan bod.  Heb je interesse om deze super coole letters te leren tekenen? Schrijf je dan snel in voor de workshop: Letters versieren 1, inkleuren en bladgoud/zilver.

Cursusduur: 2 uur

Kostprijs: 35€ incl. btw

Inbegrepen: lesgeld, gebruik van al het nodige materiaal.

Inschrijven kan via het  contactformulier

Donderdagen van 19u30 tot 21u30 Aquarellen - basis

Een ontzettend veelzijdig medium, waar je eindeloze kleur- en vormvariaties kan mee maken.  Niet zomaar de klassieke landschappen of bloemstukken, maar experimenteren met het maken van  illustraties en contrasten. Verschillende technieken combineren, zoals inkt, potlood, houtskool, pastel. Verrassende composities maken met collages, silhouetten en sjablonen. Kriebelt het om te experimenteren met aquareltechnieken? Schrijf je dan snel in voor de workshop: aquarel basistechnieken.

Cursusduur: 2 uur

Kostprijs: 35€ incl. btw

Inbegrepen: lesgeld, gebruik van al het nodige materiaal.

Inschrijven kan via het contactformulier

Woensdagen van 19u30 tot 21u30 Meditatief tekenen

Meditatief tekenen kan een goede manier zijn om zelfvertrouwen op te bouwen en aan zelfexpressie te doen. Het verhoogt je creativiteit en vermindert stress. Het brengt je geest tot rust en zorgt voor een aangename creatieve en gezonde afleiding. De workshop wordt gegeven in 2 lessen van 2uur. De eerste les is een basiscursus waar je 2 tangles maakt. De tweede les is een uitbreiding met schaduw en kleur en technieken om ook papier een kleur te geven.

Cursusduur: 2 uur, 2 lessen

Kostprijs: 70€ incl. btw

Inbegrepen: mooi uitgewerkte syllabus, lesgeld, gebruik van al het nodige materiaal, 4 tanglekaarten.

Inschrijven kan via het contactformulier

Woensdagen van 19u30 tot 21u30 Art Journal - basis

Ga je graag geregeld eens creatief aan de slag, maar vind je het soms moeilijk om jezelf een doel te stellen. Dan is het een leuk idee om je eigen art journal te starten. In deze cursus ga je direct aan de slag en krijg je heel wat tips. Oefenen, schetsen, tekenen, oefenen, schetsen, tekenen…voel je de creatieve kriebels komen? Schrijf je dan snel in voor de workshop: Art Journal - basis  

Cursusduur: 2 uur

Kostprijs: 45€ incl. btw

Inbegrepen: lesgeld, gebruik van al het nodige materiaal, art journal en 3 schetspotloden als starterpakket t.w.v. 10€

Inschrijven kan via het contactformulier of Eventbrite